بره موم

بره موم
مشاهده گالری تصاویر ( کلیک کنید )
  • تولیدکنندگان عسل کوهرنگ
  • کد محصول:AKA113
  • موجودی: موجود می باشد
  • 0تومان
  • قیمت بدون مالیات:0تومان
- +


برچسب ها: بره موم, خرید بره موم, قیمت بره موم, خواص بره موم, بره موم چیست, کاربرد بره موم, عسل ارگانیک, عسل طبیعی, بره موم و درمان سرطان، بره موم اصل, بره موم برای معده, بره موم و عفونت معده, بره موم عسل, بره موم قیمت

خواص بره موم

پیشگیری و درمان سرماخوردگی و سرفه گلودرد، عفونت و التهاب ریه حنجره و حلق

کاهنده فشار خون، رفع التهابات پروستات

رفع اختلالات گوارشی

تسکین دردهای عضلانی، رفع خستگی

استخوان سازی، حفظ سلامت بدن

بره موم چیست:

بَره‌موم ماده‌ای شبیه  موم و از تولیدات زنبور عسل  است، حالت آن خمیری شکل و چسبناک با بوی مطبوع که رنگ آن از سبز تا قهوه‌ای تیره متغیر است. رنگ و عطر بره موم در مناطق مختلف متفاوت بوده و خصوصیات آن بستگی به نوع گیاهان موجود در هر منطقه دارد. بره موم، در هوای سرد، ترد و شکننده و در هوای گرم، نرم و چسبناک می‌شود.

مشخصات شیمیایی و فیزیکی بره موم:
 نقطه ذوب بره موم ۸۳ درجه سانتیگراد  و نقطه ذوب موم خالص زنبور عسل ۶۳ درجه سانتی‌گراد است. بنابراین با کمک حرارت می‌توان آن دو را از یکدیگر تفکیک نمود. موم از نظر استحکام هفت برابر سخت تر از بره موم است.
بره موم در الکل  اتیلیک، استون و بنزن  و  حل می‌شود و الکل می‌تواند مواد قابل حل آن جدا نماید. بره موم حاوی حدود ۵۰ درصد صمغ  یا رزین  گیاهان، ۳۰ درصد موم، ۱۰ درصد  اسید های چرب ضروری ، ۵ درصد  گرده  گل و ۵ درصد دیگر آن از ترکیبات آلی ، ویتامین ها و عناصر معدنی ومانند نقره ،سدیم،جیوه ،مس،آهن، منگنز،کلسیم ،وانادیم و سلیس است. مقدار و نوع ترکیبات بره موم بسته به مکان، زمان جمع‌آوری و روش تولید آن متفاوت است.

روش تولید بره موم به وسیله زنبور
زنبورابتدا تکه‌های رزین یا صمغ تراوش شده از جوانه یا تنه برخی درختان را به وسیله پاهای عقب و قطعات دهانی جدا می‌کند و سپس آن‌ها را به کمک  بزاق دهان  نمناک و شکل حبه مانند به آن می‌دهد و در نهایت به وسیله  آرواره ها و به کمک پاها حبه‌ها را در داخل سبد گرده در پاهای عقبی قرار داده و به کندو حمل می‌نماید.

مصارف بره موم در کندو

بره موم به عنوان ماده ضد عفونی کننده و عوامل موثر در پیشگیری از ورود و شیوع بیماری ها در کندو محسوب می شود. بره موم  در محل ورود زنبورداران به داخل کندو قرار دارد و به دلیل این که زنبورها پیش از ورود به کندو از روی آن عبور خواهند کرد، احتمالاً می‌تواند نقش ضدعفونی کننده دست و پای زنبوران را در بدو ورود به کندو ایفا نمایند. همچنین پر کردن شکافها، تنگ کردن سوراخهای تهویه، تنگ کردن دریچه پرواز در زمستان، ترمیم شکستگی‌ها، جلا دادن و ضد عفونی کردن جداره داخلی کندو و قابها، محکم کردن محل اتصال قابهای عسل به کندو و به یکدیگر از دیگر کاربردهای بره موم است.

خواص پزشکی بره موم
این ماده خارق العاده خواصی شامل اثر ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد انگلی، آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد پوسیدگی دندان دارد، همچنین به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، بهبود دهنده اختلالات دهان و لثه، بی حس کننده موضعی، کاهش دهنده فشار خون کاربرد دارد.

منبع این مطلب برگرفته از کتاب: "معجزات درمانی عسل و انگبین ها" تالیف: دکتر محمد دریایی

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
   بد           خوب

محصولات مرتبط

راهنمای خرید از عسل کوهرنگ


فروشگاه اینترنتی عسل کوهرنگ

ضمن خوش آمدی گویی به شما، امیدوار هستیم با خرید از فروشگاه ما تجربه ای خوب از دریافت خدمات آنلاین در سریعتر زمان ممکن را داشته باشید. کلیه پرسنل ما در تلاش هستند تا با کیفیت ترین محصولات را با قیمتی مناسب برای شما فراهم آورند. لطفا" با نظرات و پیشنهادات خوب خود ما را در این مهم یاری رسانید.

فرصت را از دست ندهید و همین امروز به جمع مشتریان ما بپیوندید!